Lavezziny CVS 400

  • Materiál: Nerezová oceľ
  • Pevná a odolná konštrukcia
  • Vhodné pre domácnosti, reštaurácie, jedálne, gastro
  • Vodeodolný digitálny ovládací panel
  • Vypúšťací kohútik na vodu
  • Vyberateľný dierovaný nerezový modul s priehradkami pre ľahšiu organizáciu
Kategória: Značka:

Lavezziny CVS 400


SOUS VIDE je moderná kuchynská technika, ktorá umožňuje pripravovať jedlá pomocou nízkej teploty a vodného kúpeľa. Táto metóda sa používa na mäso, ryby, zeleninu a ďalšie potraviny, ktoré sú v hermeticky uzavretých vrecúškach vložené do vodného kúpeľa s presne stanovenou teplotou.

Použitie tejto metódy prináša mnoho výhod, vrátane zachovania výživových hodnôt potravín, zlepšenia chuti a textúry a zvýšenia hygieny v kuchyni. SOUS VIDE technika sa využíva nielen v profesionálnych reštauráciách, ale aj v domácnostiach po celom svete.

Inovatívne zariadenie CVS 400 je vhodné na varenie všetkých druhov potravín balených vo vákuových vrecúškach pri nízkych teplotách. Pracovný cyklus tohto nového zariadenia je charakterizovaný dvoma odlišnými fázami. V prvej sa nastaví požadovaná teplota vody v nádrži pomocou digitálneho ovládacieho panela (bežne nebude teplota nastavená na viac ako 60°) a v druhej fáze sa nastaví čas varenia. Zohrievaná voda spolu s neustálym monitorovaním pomocou senzora, ktorý pomáha udržiavať rovnomernú a konštantnú teplotu vody vo vani, umožňujú dosiahnuť vynikajúce výsledky varenia. Takto pripravené mäso bude mať jemnú a šťavnatú chuť, ktorú ocenia aj nároční gurmáni.


Príprava mäsa technológiou SOUS VIDE

  • Výber mäsa: Najprv si vyberte kvalitné mäso. Mäso, ktoré sa pripravuje technikou Sous Vide, by malo byť čerstvé a rovnomerne hrubé.
  • Vreckovanie: Vložte osolené, okorenené a akokoľvek ochutené mäso do vrecka a vrecko pevne uzatvorte pomocou vákuového baliaceho stroja. Týmto spôsobom sa docieli to, že všetky chute ostanú počas varenia vo vrecku a dokonale sa dostanú do mäsa.
  • Nastavenie teploty: Každé mäso má svoju ideálnu teplotu prípravy.
  • Vkladanie mäsa do vody: Vrecko musí počas varenia zostať celý čas pod hladinou vody.
  • Dokončenie prípravy: Po dokončení prípravy sa mäso vyberie z vodného kúpeľa a vrecko opatrne otvorí. Mäso sa vyberie z vrecka a nechá sa 5 minút odpočinúť pred servírovaním.
  • Opekanie alebo grilovanie: Pre ešte väčšie zvýraznenie chuti, sa mäso môže opiecť na panvici alebo na grile.

Model CVS 400
Vonkajšie rozmery Š/H/V (mm) 350 x 550 x 320
Výška vane 200 mm
Efektívna výška hladiny vody 170 mm
Max. objem komory 25l.
Pracovná teplota 45 – 99 ° C
Výkon 1000 W
Hmotnosť 12 kg
Pripojenie 230 V. / 50 – 60 Hz

KONTAKTNÝ FORMULÁR

Ak o produkt prejavíte záujem napíšte nám, odošlite formulár a my sa vám v krátkom čase ozveme. Pokiaľ si výberom nieste istý, s radosťou vám poradíme a poskytneme potrebné informácie.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.