Rempur SK 80

  • Určenie: konzervácia potravín (predĺženie trvanlivosti)
  • Použitie: ošetrenie zeleniny a ovocia
  • Oblasť použitia: cukrárenská výroba, lahôdková výroba, mäsový priemysel, hydinársky priemysel, rybný priemysel, pekárenská výroba, potravinársky priemysel
  • Penivosť: nepenivý
  • pH: kyslý
  • Spôsob konzervácie: úprava pH a chuti
  • Pracovná koncentrácia: 2 – 4g na kg, 1% lak, 1:9
  • Aplikácia: namáčanie zeleniny a ovocia do 1% roztoku
  • Forma: tekutá
  • Balenie: 25 KG

Rempur SK 80 je tekutý univerzálny prípravok pre široké použitie v lahôdkovej výrobe. je vhodný na prípravu surovín, úpravu pH a chuti finálneho výrobku. Pridaním REMPURU SK do finálneho výrobku docielime zníženie pH na nižšiu hodnotu než pri použití octu a vnem kyslej chuti je menej intenzívny. Pufračná zložka REMPURU SK zabraňuje odkysľovaniu v priebehu skladovania a zložky REMPURU SK zároveň znižujú aktivitu vody, čím tiež zamedzujú v raste mikroorganizmov. Majú aj schopnosť ničiť mikroorganizmy už vo výrobku obsiahnuté. REMPUR SK môžeme pridávať buď v zriedenej forme ako náhradu octu, alebo čistý. Dávkovanie buď podľa receptúry (náhrada octu) alebo prídavkom upravujeme pH na požadovanú hodnotu, alebo prídavkom REMPURU SK výrobok ochucuje na určitú kyslosť. V tomto prípade nesmieme výrobok ochutiť do plnej chuti. Počas prvých 24hodín dôjde k miernemu zintenzívneniu kyslej chuti. REMPUR SK pridávajte vždy na začiatku vlastnej výroby (miešanie) a zaistite jeho dobré rozptýlenie do celého objemu výrobku.


KONTAKTNÝ FORMULÁR

Ak o produkt prejavíte záujem napíšte nám, odošlite formulár a my sa vám v krátkom čase ozveme. Pokiaľ si výberom nieste istý, s radosťou vám poradíme a poskytneme potrebné informácie.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.