Remsal VK je tekutý prípravok na predĺženie trvanlivosti potravinárskych výrobkov. Vyznačuje sa mierne slanou chuťou a slabo kyslým pH (5,5 – 6,0). Jeho vynikajúce vlastnosti sa prejavili najmä pri ošetrení mäsových výrobkov z kategórie polotovarov (biela klobása, mletá sekaná …) REMSAL VK znižuje aktivitu vody, čím zamedzuje rastu mikroorganizmov. Jeho zložky majú baktericídne a fungicídne účinky, preto je REMSAL VK schopný ničiť mikroorganizmy už vo výrobku obsiahnuté. Výrobok REMSAL VK odporúčame kombinovať s použitím výrobku REMPUR SK na ošetrenie surovín a sanitáciu.
KONTAKTNÝ FORMULÁR
Ak o produkt prejavíte záujem napíšte nám, odošlite formulár a my sa vám v krátkom čase ozveme. Pokiaľ si výberom nieste istý, s radosťou vám poradíme a poskytneme potrebné informácie.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.