Remsal DUO je tekutý prípravok na predĺženie trvanlivosti, cukrárskych, mäsových a lahôdkarských výrobkov. Tento výrobok má neutrálne pH a vďaka zníženému obsahu sodíka i potlačenú slanú chuť. Z týchto dôvodov je vhodný najmä pre cukrárske aplikácie a dietetické výrobky. Pôsobí na princípe zníženie vodnej aktivity a bakteriostatických účinkov mliečnanových ióntov. Znižuje aktivitu vody, čím zamedzuje rastu mikroorganizmov, jeho zložky majú baktericídne a fungicídne účinky. Preto je REMSAL DUO schopný ničiť mikroorganizmy obsiahnuté vo výrobku. Je vhodný napríklad pre aplikácie v cukrárskej výrobe. Obsah sodíka v REMSAL DUO je znížený, preto je vhodný na ošetrenie výrobkov kde sa znížený obsah sodíka vyžaduje z chuťových alebo diétnych dôvodov.
KONTAKTNÝ FORMULÁR
Ak o produkt prejavíte záujem napíšte nám, odošlite formulár a my sa vám v krátkom čase ozveme. Pokiaľ si výberom nieste istý, s radosťou vám poradíme a poskytneme potrebné informácie.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.