Remsal DUO

  • Určenie: konzervácia potravín (predĺženie trvanlivosti)
  • Použitie: ošetrenie výrobkov pri ktorých sa vyžaduje znížený obsah sodíka, dietetické výrobky
  • Oblasť použitia: cukrárenská výroba, lahôdková výroba, mäsový priemysel, hydinársky priemysel, rybný priemysel, pekárenská výroba, potravinársky priemysel
  • Penivosť: nepenivý
  • pH: kyslý
  • Spôsob konzervácie: znižovanie vodnej aktivity
  • Pracovná koncentrácia: 5 – 20g na kg
  • Aplikácia: priamo do výrobku
  • Forma: tekutá
  • Balenie: 12 KG

Remsal DUO je tekutý prípravok na predĺženie trvanlivosti, cukrárskych, mäsových a lahôdkarských výrobkov. Tento výrobok má neutrálne pH a vďaka zníženému obsahu sodíka i potlačenú slanú chuť. Z týchto dôvodov je vhodný najmä pre cukrárske aplikácie a dietetické výrobky. Pôsobí na princípe zníženie vodnej aktivity a bakteriostatických účinkov mliečnanových ióntov. Znižuje aktivitu vody, čím zamedzuje rastu mikroorganizmov, jeho zložky majú baktericídne a fungicídne účinky. Preto je REMSAL DUO schopný ničiť mikroorganizmy obsiahnuté vo výrobku. Je vhodný napríklad pre aplikácie v cukrárskej výrobe. Obsah sodíka v REMSAL DUO je znížený, preto je vhodný na ošetrenie výrobkov kde sa znížený obsah sodíka vyžaduje z chuťových alebo diétnych dôvodov.


KONTAKTNÝ FORMULÁR

Ak o produkt prejavíte záujem napíšte nám, odošlite formulár a my sa vám v krátkom čase ozveme. Pokiaľ si výberom nieste istý, s radosťou vám poradíme a poskytneme potrebné informácie.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.