Remsal H-plus white

  • Určenie: konzervácia (predĺženie trvanlivosti)
  • Použitie: ošetrenie zeleniny a ovocia
  • Oblasť použitia: cukrárenská výroba, lahôdková výroba, mäsový priemysel, hydinársky priemysel, rybný priemysel, pekárenská výroba, potravinársky priemysel
  • Penivosť: nepenivý
  • pH: kyslý
  • Spôsob konzervácie: úprava pH a chuti
  • Pracovná koncentrácia: 10 – 20g
  • Aplikácia: namáčanie ovocia a jemnejších druhov zeleniny (šalátu) do 1% roztoku, alebo pridaním do výrobku
  • Pracovný postup: 1. priamo do výrobku 2 – 4g, 2. namáčanie do 1% laku
  • Forma: prášková
  • Balenie: 25 KG

Remsal H-plus white je sypký prípravok pre široké použitie v cukrárskej a lahôdkarskej výrobe vhodný pre úpravu pH a chuti finálneho výrobku. Obsahuje antioxidačnú zložku a je vhodný aj na ošetrenie chúlostivých surovín. Pôsobí na princípe zníženia pH a špecifického pôsobenia iónov organických kyselín na mikroorganizmy. Obsahuje antioxidačnú zložku.


KONTAKTNÝ FORMULÁR

Ak o produkt prejavíte záujem napíšte nám, odošlite formulár a my sa vám v krátkom čase ozveme. Pokiaľ si výberom nieste istý, s radosťou vám poradíme a poskytneme potrebné informácie.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.