Remsal VK

  • Určenie: konzervácia potravín (predĺženie trvanlivosti)
  • Použitie: ošetrenie čriev pred narážaním, mäsové polotovary
  • Oblasť použitia: cukrárenská výroba, lahôdková výroba, mäsový priemysel, hydinársky priemysel, rybný priemysel, pekárenská výroba, potravinársky priemysel
  • Penivosť: nepenivý
  • pH: kyslý
  • Spôsob konzervácie: úprava pH a chuti
  • Pracovná koncentrácia: 10 – 20g
  • Aplikácia: 1. priamo do výrobku, 2. postrek potravín
  • Forma: tekutá
  • Balenie: 12 KG

Remsal VK je tekutý prípravok na predĺženie trvanlivosti potravinárskych výrobkov. Vyznačuje sa mierne slanou chuťou a slabo kyslým pH (5,5 – 6,0). Jeho vynikajúce vlastnosti sa prejavili najmä pri ošetrení mäsových výrobkov z kategórie polotovarov (biela klobása, mletá sekaná …) REMSAL VK znižuje aktivitu vody, čím zamedzuje rastu mikroorganizmov. Jeho zložky majú baktericídne a fungicídne účinky, preto je REMSAL VK schopný ničiť mikroorganizmy už vo výrobku obsiahnuté. Výrobok REMSAL VK odporúčame kombinovať s použitím výrobku REMPUR SK na ošetrenie surovín a sanitáciu.


KONTAKTNÝ FORMULÁR

Ak o produkt prejavíte záujem napíšte nám, odošlite formulár a my sa vám v krátkom čase ozveme. Pokiaľ si výberom nieste istý, s radosťou vám poradíme a poskytneme potrebné informácie.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.

Možno by sa Vám páčilo…