Zariadenia ako Schnitzelmaster Profi zmäkčujú mäso pomocou procesu nazývaného „Mastering®“.
Tento patentovaný systém zaisťuje, že namiesto lisovania, trhania, alebo šúchania, sú mäsové vlákna pri tomto procese starostlivo naťahované v pozdĺžnom a laterálnom smere, vďaka čomu sa povrch mäsa zväčší až o 50 % a to najšetrnejším možným spôsobom. Navyše sa udržuje referenčné pH, vďaka čomu je mäso jemné a mäkké, voda sa udržuje v mäsových vláknach a trvanlivosť mäsa sa predlžuje až o 8 dní. Vďaka zdržaní vody vo vláknach je zmršťovanie pri tepelnej úprave mäsa minimálne. Strata hmotnosť po tepelnom spracovaní je zanedbateľná takže tento proces spracovania mäsa šetrí náklady, čas a navyše zaručuje úplne iný chuťový zážitok vďaka zachovaniu šťavnatosti mäsa.
KONTAKTNÝ FORMULÁR
Ak o produkt prejavíte záujem napíšte nám, odošlite formulár a my sa vám v krátkom čase ozveme. Pokiaľ si výberom nieste istý, s radosťou vám poradíme a poskytneme potrebné informácie.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.