Schnitzelmaster Turbo

  • Konštrukcia z nerezovej ocele
  • Pracovná šírka max. 31 cm
  • Spracovanie akéhokoľvek mäsa bez kostí
  • Šetrné spracovanie a zachovanie šťavnatosti mäsa
  • 3 páky pre individuálne nastavenie hrúbky mäsa
  • 4 hlavné a dva hladiace valce
  • Plastové kryty hlavných valcov vyrobené zo špeciálnej hygienickej fólie
  • Otvárateľný bočný kryt pre demontáž a čistenie
  • Transportný vozík

Zariadenia Schnitzelmaster zmäkčujú mäso pomocou procesu nazývaného „Mastering®“.
Tento patentovaný systém zaisťuje, že namiesto lisovania, trhania, alebo šúchania, sú mäsové vlákna pri tomto procese starostlivo naťahované v pozdĺžnom a laterálnom smere, vďaka čomu sa povrch mäsa zväčší až o 50 % a to najšetrnejším možným spôsobom. Navyše sa udržuje referenčné pH, vďaka čomu je mäso jemné a mäkké, voda sa udržuje v mäsových vláknach a trvanlivosť mäsa sa predlžuje až o 8 dní. Vďaka zdržaní vody vo vláknach je zmršťovanie pri tepelnej úprave mäsa minimálne. Strata hmotnosť po tepelnom spracovaní je zanedbateľná takže tento proces spracovania mäsa šetrí náklady, čas a navyše zaručuje úplne iný chuťový zážitok vďaka zachovaniu šťavnatosti mäsa.

Model Schnitzelmaster Turbo je automatické zariadenie na tvarovanie mäsa. Vďaka dopravníkovým pásom a širokej škále nastavenia hrúbky mäsa, je tento model výborná voľba pre stredne veľké až veľké podniky.


Rozmery: D/Š/V 1500 x 550 x 650 mm
Hmotnosť 150 kg
Maximálna priepustnosť 400 kg/h
Nastavenie hrúbky 0 – 24 mm
Max. pracovná šírka 310 mm
Rýchlosť pásov 10 m/min
Výkon 0,37 kW
Pripojenie 400V AC, 50/60 Hz, 16 A
Poistka 16 AT

KONTAKTNÝ FORMULÁR

Ak o produkt prejavíte záujem napíšte nám, odošlite formulár a my sa vám v krátkom čase ozveme. Pokiaľ si výberom nieste istý, s radosťou vám poradíme a poskytneme potrebné informácie.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.